Januari 2020

zondag 5 januari

Cocky & Dirk
Buurthuis ’t Weike

Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (N-B)

Aanvang 14u00
Welkom vanaf 13u30
Aanmelden:
project7bladboz@ziggo.nl
Tel: 06-55112748
KRISTALLEN ZIJN HELPENDE HANDEN
Andy van de Poel neemt je mee op een kristalexpeditie naar het hart van jou. Kristallen vormen de rode draad om die weg fijner in kaart te brengen. Het zijn helpende handen die je laten voelen hoe jouw energie reageert op minieme invloeden. Ze geven jou de kans om deze toe te staan zonder te verkrampen door jouw idee van fijn of niet-fijn. Kristallen helpen om bij jezelf te blijven. Tijdens deze lezing beleef je uit eigen hand hoe dat in zijn werk gaat. Zie www.insenzo.com voor meer informatie over Andy en kristallen…

donderdag 9 januari

Margot Boshoven
Kerkeböske

Aan de Koeberg 3
5988NE Helden
(Limburg)

Aanvang 20u00
Welkom vanaf 19u30
Aanmelden:
gvlpanningen@gmail.com
Tel.: 06-28595562
MIJN INTEGRATIE
Lamija Dzigal Bektesevic
Integratie is een vreemd begrip en gaat vaak gepaard met onbegrip. Wat deze voor u kan brengen lijkt nu ver bij u vandaan. Voelt u zich welkom bij deze lezing en schuif gezellig aan! Deze avond wordt gekleurd met door Lamija zelf geschreven gedichten en een muzikaal tintje.
Lamija is geboren in ex-Joegoslavië, huidig Bosnië Herzegovina. In 1992 kwam ze op de leeftijd van 8 1/2 jaar als vluchteling naar Nederland. Een jaar geleden besloot ze alles op papier te zetten en het boek “Mijn Integratie” is het resultaat daarvan. Rode draad in het verhaal is een identiteitscrisis, de relatie tot haar moeder(land) en de problematiek rondom vluchtelingen en hun integratie in Nederland. Vanuit haar levenservaring en vanuit ervaring als therapeut en logica draagt Lamija oplossingen aan.