Aanbevolen Boeken

Boeken van Anneke

De boeken van Anneke Het Wilde Genieten Voorjaar, Zomer, Najaar en Winter zijn afzonderlijk te bestellen zowel als e-book als fysieke versie.

De E-boeken zijn tot 1 mei 2023 met hoge korting te bestellen.

Een enkel E-boek tot 1 mei 2023 € 12,50 per stuk, na 1 mei 2023 € 17,50.

Bestel je alle 4 E-boeken in een keer betaal je tot 1 mei 2023 € 35,00 en na 1 mei € 60,00 .

Te bestellen bij anneke@project7-blad.nl

De papieren boeken zijn € 24,95 per deel. Bestel je ze alle 4 tegelijk krijg je twee kaartensets met elk 10 kaarten erbij voor een prijs van € 99,95

Te bestellen bij barbera@project7-blad.nl

Let op! Voor enkele boeken en de pakjes kaarten vragen we buiten Nederland € 5,00 in de bijdrage van de verzendkosten. Voor het complete boekenpakket € 10,00 tot €15,00 bijdrage in de verzendkosten.Klik op een boek als je het wil bestellen of op het ,logo van succesboeken.nl

Daarmee steun je de activiteiten van Project 7-blad en het kost jou niets extra! Dank je!


Boek van de maand

Duurzaam tuinieren

De beste tuintips van Anne

Anne Wieggers

We worden dagelijks om de oren geslagen met cijfers over massale insectensterfte, het verdwijnen van vogelsoorten en de ergste horrorverhalen over het klimaat. Genoeg om flink gedeprimeerd van te raken. Maar wat als je op je eigen stukje grond of balkon het verschil kunt maken, zelfs als je geen groene vingers hebt?


Dit boek is bedoeld voor zowel ervaren tuiniers als mensen die net beginnen met tuinieren; voor mensen met een klein binnenplaatsje of balkon, en mensen die in het bezit zijn van jaloersmakende lappen grond.

Door de heldere illustraties, de vele prachtige foto’s en de toegankelijke instructies is het niet zomaar een tuinboek, maar inspirerend leesvoer.

Van een jaarronde bloei in je tuin en wat je doen (en vooral laten) kunt voor de natuur, tot je eigen snijbloemen en iets te eten kweken, je vindt alle praktische tips die je nodig hebt om een fantastische buitenruimte aan te leggen waar het al snel barstensvol leven is.

Een duurzame tuin is een prachtige bestemming, een plek die je deelt met de natuur.

Anne Wieggers is bekend als duurzame tuinvrouw van de BinnensteBuiten moestuin en als hoofdredacteur van het tuinmagazine Gardener’s World.

Het grote wildplukboek

Eten uit de natuur

Edwin Flores

Herziene gebonden editie van ‘Het grote wildplukboek’. Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan?

Edwin Florès beschrijft in dit boek de geheimen van het wildplukken. Hij neemt je mee van het groene bos naar de zilte kust en legt uit dat er veel meer te plukken valt dan alleen bramen, vlier- of bosbessen.


Hij behandelt meer dan 200 wilde eetbare planten, bessen, noten, wortels en paddenstoelen.

Waar moet je op letten?

Wat kun je wél eten en waar moet je met een grote boog omheen lopen?

En welke planten hebben juist een heilzame werking?

In ‘Het grote wildplukboek’ vind je op al die vragen antwoord.

Van tegeltuin naar jungle

Eenvoudige projecten om een tuin te vergroenen

Katja Staring

Heb je een saaie tegeltuin?

Dat kan binnen een jaar een groene oase vol leven worden. Maak stapelmuurtjes, een kruidenspiraal, een sleutelgattuin voor groenten, een wadi …

En dat allemaal budget- en klimaatvriendelijk, onderhoudsarm én goed voor de biodiversiteit.

In ‘Van tegeltuin naar jungle’ haalt Katja Staring tegel voor tegel haar eigen achtertuin leeg. Ze laat zien hoe je op die manier ruimte voor planten en dieren kunt maken, hoe je materialen opnieuw kunt gebruiken en op welke manier je aan planten kunt komen.

Dit praktische boek inspireert je met talloze voorbeelden en ideeën. Alle projecten zijn eenvoudig uitvoerbaar en leuk om te doen. Daarna heb je een prachtig resultaat: je eigen levendige, groene jungle.

Met 28 projecten en tjokvol inspiratie uit tientallen tuinen. 


Eerdere boeken van de maand

Deel 1 Deel 2Deel 3Deel 4Deel 5
Deel 6Deel 7Deel 8Deel 2-8
Deel 1Deel 2 Deel 3 Deel 4