Puur Genieten

‘Puur Genieten’ is een bulletin dat vanaf september 2023 elk weekend verschijnt.
De blik gaat naast het verwerken van ‘wilde’ groenten, kruiden en eetbare bloemen ook op gezellige wetenswaardigheden, creatieve onderwerpen en ‘wat maar past’ bij puur natuur en vooral gezellig.
De recepten die in ‘Puur Genieten’ gedeeld worden zullen niet gedeeld worden als ‘Wekelijks recept’ en omgekeerd, het zijn twee aparte mogelijkheden om te ontvangen.
Het idee achter ‘Puur Genieten’ is dat we ook aandacht aan mooie, gezellige onderwerpen mogen geven.
We mogen ook onze ogen voeden door iets gezelligs op tafel te presenteren, denk aan gemakkelijke schikkingen. Spelend met het jaargetij kom je tot leuke creaties die niet tijdrovend hoeven te zijn.
Maar zo kan het ook gebeuren dat we weleens iets groters delen, leuk voor in de tuin, op het balkon of in huis.

Puur genieten mogen we in de keuken gebruiken, maaltijden bereidend met toevoegingen van ‘wilde’ groenten, kruiden en eetbare bloemen.
Puur genieten mogen we van wat gezelligs op tafel of elders in huis, op het balkon, het terras of in de tuin.
Puur genieten mogen we van mooie gaven van Moeder Natuur die binnen ieders handbereik aanwezig zijn, die ons blij maken, laten glimlachen, maar… die je door wat we delen ook weer op eigen ideeën zal brengen.
Geen groot bulletin, wel elk weekend in je mailbox, als een soort ‘weekend krant’, maar dan uitsluitend met een positieve boost!
Voel je welkom je aan te melden: anneke@project7-blad.nl
Puur Genieten kost 1 euro per week, dat is 52 euro per jaar.
Je jaar gaat in op het moment van aanmelden en tegen het einde van dat jaar krijg je de vraag of je weer wilt ‘bijtekenen’ voor een jaar.
Als je de 52 euro binnen 24 uur overmaakt op de rekening van Project7-blad (nummer krijg je na aanmelden) dan mag je uit een lijstje E-boeken een keus maken.
Voor onze E-boeken heb je GEEN E-reader nodig, dus geschikt voor iedereen met een laptop, pc of tablet.

Puur genieten 2024
Juli 2024
Juni 2024
Mei 2024
April 2024
Maart 2024
Februari 2024
Januari 2024

Puur genieten 2023

December 2023
November 2023
Oktober 2023
September 2023