Het Wilde Genieten

Een jaar rond ‘wild’ koken EN genieten…

Via deze boeken steun je ook meteen Project7-blad…

Wie deze boeken bestelt via Barbera Smit ondersteunt hiermee Project 7-blad. Project 7-blad wil zichzelf graag draaiende houden, maar ook mooie projecten helpen ondersteunen. Zolang we met de anderhalve meter maatschappij te maken hebben ziet het bestuur geen mogelijkheden om lezingen te organiseren of om de studiegroepen te laten draaien. Via de lezingen en bijeenkomsten van studiegroepen vloeide er altijd een heel klein gedeelte van de bijdragen naar Project 7-blad maar het moge duidelijk zijn dat dit nu 100% stil ligt.

De boeken in de ‘Het ‘wilde’ genieten’-serie kosten € 24,95 per deel.

Het ‘wilde’ genieten – Voorjaar en Het ‘wilde’ genieten – Zomer zijn uit.

De volgende edities, het najaars- en winterexemplaar komen er zo snel mogelijk achteraan.

De inhoud voor al deze boeken staat al klaar, het is een kwestie van hard doorwerken en dan kunnen we een complete ‘cursus’ wildplukken en wildkoken presenteren.

Elk deel, 155 bladzijden, bevat duidelijke foto’s van hoe de gewassen er in dat seizoen uitzien.

Ze bevatten heel veel recepten die gemakkelijk uit te voeren, of wellicht nog uitgebreider te presenteren zijn; ze zijn alleen maar aangereikt om te inspireren, zodat iedereen zich ermee kan uitleven.

Van salade tot gebakken ei, van een pastagerecht tot een aardappelpannetje, van een water met een smaakje tot… veel.

Je kunt de boeken via Barbera bestellen. Gewoon een kwestie van mailen, je adresgegevens doorgeven, welk boek je wilt aanschaffen en je krijgt na betaling het boek inclusief verzendkosten thuis gezonden.

Wie buiten Nederland woont vragen we 5 euro als tegemoetkoming in de portokosten te betalen.

Mail Barbera en geef in het onderwerp aan: Boek bestellen.

barbera@project7-blad.nl

Via Barbera krijg je het rekeningnummer van Stichting Project7-blad en zodra de penningmeester heeft geconstateerd dat het bedrag bijgeschreven is zal Barbera het boek per post toezenden.

Alvast veel wild genot! 😉