De kracht van CBD olie

zondag 5 april

Cocky & Dirk
Buurthuis ’t Weike

Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (N-B)

Aanvang 14u00
Welkom vanaf 13u30
Aanmelden:
project7bladboz@ziggo.nl
Tel: 06-55112748
DE KRACHT VAN CBD OLIE
Cecile Kliebisch, cannabis coach

De wereld in de ban van cbd en thc. Cannabidiol een stofje uit de cannabisplant zou bijna wonderen verrichten. Wat is nu precies cbd en thc en waar kan je het voor inzetten? Cecile is al van jongs af aan geïnteresseerd in de werking van de cannabisplant, door de jaren heen heeft ze zowel beroepsmatig als privé gezien wat deze spiritplant voor de mensen kan betekenen in de zin van verbetering van de gezondheid zowel fysiek als mentaal. Heel graag wil ze wat van deze kennis delen in deze lezing. De onderwerpen van deze lezing: De geschiedenis van de plant. Wat is nou precies cbd? Het endocannabinoïde systeem in ons eigen lichaam. Waar kan je het voor inzetten? Hoe gebruik je het? Kan het gebruik enig gevaar opleveren? Is het legaal? Q & A

Entree €10,- exclusief koffie/thee